Leder du efter et seriøst dansemiljø, udfordringer uanset dit niveau, mange timer om ugen og masser af shows? Så er danselinjen på Hoptrup Efterskole det rigtige valg.

Dans spiller en vigtig rolle i hverdagen, og faget er bygget op omkring din passion for bevægelse. Sammen gør vi dig til en endnu dygtigere danser.

På danselinjen har vi et højt ambitionsniveau. Vi forventer, at du er interesseret i at udforske dansen i mange genrer og sammenhænge. Vi arbejder grundlæggende med genrerne jazz, funk, moderne og showdance. Vi arbejder med teknikken bag disse dansegenrer og inddrager elementer fra Hiphop, streetdance, break, samba/ latin dans, lyrisk jazz og moderne i kombination med både impro og contant impro. 

Vi træner fire ud af hverdagens fem dage, og der er masser af muligheder for at øve sig om aftenen. I løbet af året laver vi fire store produktioner - et danseshow, en musical, en turné og en stor forestilling sidst på året. Alle produktioner har et højt niveau og bliver afviklet i professionelle rammer med lyd, lys og et stort scene-setup.

For at udfordre alle på det rigtige niveau, arbejder danselinjen igennem året på flere forskellige hold. Når der er gæstelærere m.v. arbejder vi naturligvis også på tværs af holdene.