Vil du udvikle dig musikalsk - sådan virkelig? Og er du ikke bange for musikteori og hørelære - så skal du overveje musiklinjen på Hoptrup Efterskole. Vi lover, at du bliver dygtigere - og får store oplevelser.

Musiklinjen på Hoptrup Efterskole er én af de mest ambitiøse, du møder i efterskole-verdenen. Det kan være, du gerne vil optages på MGK eller en anden musikuddannelse. Eller måske vil du bare gerne blive dygtigere og få nogle fede oplevelser sammen med andre.. Lige meget hvad, så har vi den rigtige undervisning til dig.

På musiklinjen bliver du udfordret på præcis det niveau du har lyst til. Vi arbejder med band-undervisning som udgangspunkt, og vi kan garantere at du kommer til at spille mange fede koncerter. Hver koncert og hvert projekt skal løfte sig op på et højere niveau – hver gang. Men vi glemmer ikke at holde fast i lysten og glæden ved at spille musik sammen og ved at være kreative og eksperimenterende!

Vi råder over tre musiklokaler, som er spækket med gear og en saxofonsamling, og er du til den lydtekniske side, har vi et komplet mac-baseret Pro Tools-studie og vores eget pladeselskab, HE Records.

Når vi optræder gør vi altid med professionelt setup i forhold til lyd og lys.

Vi har undervisning fire dage om ugen - hvis du er klar, kan du bare komme an :-)