Hoptrup Efterskole søger dygtige og dedikerede undervisere

Fra august 2018 søger vi 2-3 nye kollegaer, der har lyst til at gøre en positiv forskel for vores elever. 

Med scenekunsten som løftestang er det vores mission at give vores elever en tryg ramme, hvori de kan modnes og udvikle sig som de mennesker de er, og samtidig dygtiggøre sig inden for linjefagene musik, dans, teater, musical eller sceneteknik.

Vi kan tilbyde vores kommende kollega undervisning inden for følgende områder:

Musicallinje
Vores højt profilerede musicallinje har brug for at blive suppleret med en underviser, der har stærke kompetencer inden for skuespil og dans. Vi ønsker os en kollega, der har erfaring med musicalgenren og som kan se sig selv i rollerne som både underviser, iscenesætter, koreograf og instruktør.

Musiklinje
Også på vores musiklinje har vi brug for et supplement i kraft af en ambitiøs og kompetent underviser. Med udgangspunkt i den rytmiske musik, skal vores kommende musikkollega kunne udfordre vores elever på alle 5 grundinstrumenter – og rigtig gerne også på blæseinstrumenter. Derudover er arrangementsskrivning og teori/hørelære er vigtig del af undervisningen. I kombination med et eller flere boglige fag, kan der blive tale om en fuldtidsstilling. Se mere herom længere ned i teksten.

OBS. Ansøgningsfristen på musiklærerstillingen er den 3. april kl. 12.00

Scenetekniklinje
Undervisningen på vores scenetekniklinje er målrettet den virkelige verden. Derfor har vi brug for en underviser, der med dedikation og overblik kan bibringe vores elever den grundlæggende viden inden for lyd og lys, således at de er godt rustede til at fortsætte i faget efter et år på Hoptrup Efterskoles scenetekniklinje.

Boglige fag
Vi vægter en solid og inspirerende boglig undervisning meget højt, og leder efter undervisere, der kan byde ind på ét eller flere af følgende fag: Dansk, tysk, engelsk, fransk, historie, samfundsfag, kristendom.

Alt det andet…
De faglige kompetencer og lysten til at udfordre eleverne på deres faglighed – både i linjefagene og i de boglige fag er naturligvis vigtig. Men mindst lige så vigtig er lysten til at gå ind i arbejdet med alt det andet på vores efterskole. Der kan i stillingerne indgå aften- og weekendtilsyn, kontaktlærerfunktion, undervisning i vores periodefag (valgfag) og meget andet.

Endelig håber vi at vores kommende kollega(-er)
• er indstillet på en uforudsigelig hverdag med mange forskelligartede opgaver
• er fagligt og pædagogisk velovervejet
• vil engagere sig i vores mange aktiviteter, i undervisningen og i elevernes hverdag, som et autentisk og synligt voksent menneske

Yderligere oplysninger fås hos forstander Ken Petersen på skolens telefonnummer 74 57 10 14 – hverdage (undtaget onsdag) mellem 10 og 12. Ansøgningsfrist 26. marts 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 15. Ansøgning fremsendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – skriv ”ansøgning” i emnefeltet.


Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Onsdag den 21. marts 2018 mellem kl. 11 og 16 holder vi, i forbindelse med jobopslaget, et uformelt åbent hus. Der vil være mulighed for at få en rundvisning og en løs snak med forstander Ken Petersen.

Tilmelding nødvendig senest den 21. marts kl. 10 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 74571014 dagligt mellem kl. 9 og 14. Oplys gerne hvornår du forventer at være hos os

  pdf Læs mere om jobbet som underviser på scenetekniklinjen her. (132 KB)