Tysk Engelsk FacebookFlickrYoutube Instagram

Lad os være ærlige. Det er jo ikke altid herhjemme i Danmark, det rykker mest. Man kan finde så meget inspiration ude i den store verden. 

Så hvert år tager vi til udlandet - til ét af de steder, hvor der sker allermest lige nu.
Vi har været i Prag, Berlin og New York på nogle ret skønne ture, og de seneste år er valget faldet på London, hvor vi efterhånden har en række meget spændende samarbejdspartnere og hvor kulturudbuddet altid er overvældende og meget varieret. Derfor synes vi, London er det helt oplagte valg for vores elever, uanset hvilken linje du går på.

Vi oplever både de stort anlagte forestillinger og de eksperimenterende ting på mindre scener – men vi er ikke kun tilskuere. For en væsentlig del af studieturen er de workshops, hvor du selv kommer til at arbejde med din linje – i fremmede og professionelle rammer med andre undervisere. Dén oplevelse rykker gerne en grænse eller to…

Desuden er der selvfølgelig også tid til hygge, shoppeture, foto-seancer og rigtig gode fælles – og nogle gange anderledes - oplevelser.

For det allervigtigste ved vores ture er stadig, at vi har nogle gode, fælles oplevelser og at vi har det sjovt og rart med hinanden.