Er du seriøs med dit skuespil - og vil du gerne udvikle dig? Så skulle du overveje at tilmelde dig teaterlinjen på Hoptrup Efterskole.
Vi træner fire gange om ugen og har nogle af Danmarks mest erfarne lærerkræfter. Både fast og som gæstelærere.

Du bliver ikke skuespiller, hvis du ikke udvikler dig som menneske. Det skal vi nok sørge for, at du gør. På Hoptrup Efterskole opnår du en større og dybere forståelse for skuespillerkunsten og får indsigt i alle dele af teater - både som kunst og som underholdning.

Du kommer op på de skrå brædder igen og igen - og dine kropslige og sceniske evner bliver udfordret seriøst. På den måde finder vi netop dine skjulte ressourcer og sørger for hele tiden at gøre dit udtryk dybere, stærkere, finere.

Vi arbejder meget projektorienteret. Det gør, at næsten alle timer munder ud i en eller anden form for forestillingen, som vises for enten et lille eller et stort publikum. Vi arbejder med mange former for teater - fra det episke over det tragiske til det komiske. Vi laver også manuskripter og tekstarbejde - og så går vi naturligvis i dybden med scenografi, lyssætning og kulisser: Alle teatrets virkemidler. Senest har skuespiller Morten Hembo, med støtte fra Statens Kunstfond, været gæstelærer på teaterlinjen. Læs meget mere om projektet om Morten Hembo her.

Teaterundervisningen på Hoptrup Efterskole er meget mere end timerne. Derfor skal du regne med at øve dig meget ved siden af og tage imod de udfordringer, du bliver stillet overfor. Til gengæld lover vi dig, at du udvikler dine evner som skuespiller rigtig meget.