Årets musicalforestilling, der bærer titlen Bord 13, er en historie om et bord – og historien om, hvordan netop dette bord fik så blakket et renommé.

Men det er ligeså meget – og måske endda endnu mere – en historie om fire mennesker, der alle bliver ramt en af Amors pile. Desværre for dem, men godt for historien, har Amor fået indstillet sigtekornet forkert.

Kunstnerspiren Elvira bliver forelsket i overtjeneren Hans. Hans er forelsket i ejerens datter Naia. Naia længes efter et liv med lidt smerte og proletaren Pelle. Alt imens Pelle bliver hovedkulds forelsket i Elvira.

Scenen er sat til disse fire skæbner, der skal så frygtelig meget igennem. Det hele bliver jo heller ikke bedre af at Cafe Fuhrendorff bliver besøgt af en gruppe unge, der hverken vil sig selv, og i særdeleshed ikke andre, noget som helst godt. Men bedre bliver det, når cafeen danner rammen om det nærliggende kunstakademis sidste skoledag inden sommerferien.

Oveni disse menneskers uløselige intermezzoer, bliver historien om, hvorfor Bord 13 er blevet forbudt zone fortalt ved hjælp af fire velsyngende fortællere og to historiske nedslag til henholdsvis 1958 og 1978.

Dramaerne afløser hinanden og tilsat masser af forrygende musik, storslåede danseoptrin, sangoplevelser fra øverste hylde og ikke mindst en stor portion sort humor kommer ingen upåvirket gennem et besøg på den sagnomspundne cafe.

95 medvirkende på den 180 kvadratmeter stor scene står klar til at give publikum en uforglemmelig oplevelse.

Klik her for at købe din billet