Hoptrup Efterskole byder igen i år indenfor til årets store musical.

Årets forestilling er en nyfortolkning af en kendt eventyr-klassiker, “The Lion, the Witch & the Wardrobe” af C. S. Lewis, og vi tør godt love at det ikke bliver kedeligt. Forestillingen fortæller historien om hvordan 4 unge, fra det krigsramte London under 2. verdenskrig, ender med at blive frelsere af et magisk kongerige.

I vores fantasiverden har den onde Isdronning, Jadis, hersket i hundrede år, og de før så frodige skove og brusende floder i landet Inarán henligger dybfrosne under et tykt tæppe af sne. Landets indbyggere lever undertrykte og i evig frygt for, at Jadis’ hemmelige politi, under ledelse af politikaptajn Olanos, skal slæbe dem væk til en uvis, men uden tvivl grum, skæbne bag de sorte mure på dronningens slot.

Inarán befolkes af elvere, fauner, nymfer og alle mulige andre sagnvæsner, som alle hæfter deres lid til en ældgammel profeti. Profetien fortæller om genkomsten af Inaráns retmæssige hersker, Caran, og enden på den evige vinter.
Ifølge profetien vil Caran få hjælp af 4 menneskebørn, to drenge og to piger, og derfor er det med stor begejstring og forventning, at nyheden om de unge mennesker modtages af Inaráns gode væsner.

Hurtigt snerper situationen til, og børnene finder sig i centrum for et massivt opgør mellem det gode og det onde. De bliver nødt til at træffe et valg - skal de tage tilbage til den verden de kommer fra eller skal de påtage sig rollerne som profetiske frelsere, og befri Inarán fra Isdronningens tyranniske styre?

Præcis 100 entusiastiske efterskoleelever på den 180 kvadratmeter stor scene står klar til at give publikum en uforglemmelig oplevelse.

• Inarán har urpremiere tirsdag den 19. november kl. 19.30 på Hoptrup Efterskole
  • Spiller derefter engang onsdag og to gange torsdag-fredag samt én gang lørdag
  • Der er 300 gode siddepladser til hver forestilling
  • Billetterne til skoleforestillingerne om formiddagene er næsten udsolgte, ligesom sidste forestilling lørdag eftermiddag er det i løbet af kort tid.
  • Billetter købes på hoptrupefterskole.dk
  • Manuskriptforfatter og instruktør: Michael Kristensen, Komponist: Kasper Skytte, Koreograf: Marianne Skaarup, Kapelmester: Kristian Hoff, Indstudering: Lars Thelonius & Anders Davidsen

Køb din billet lige her: https://hoptrupefterskole.dk/webshop.html