Sang, dans, skuespil - en rigtig musicalperformer skal kunne det hele. Det er en stor mundfuld. På Hoptrup Efterskole styrker vi netop dine evner, så du ender med et helstøbt og stærkt udtryk på scenen.

Måske vil du gerne optages på Det Danske Musicalakademi eller en anden musical-skole ude i verden. Det kræver hårdt arbejde - og det er lige præcis, hvad du skal regne med at levere på musicallinjen her hos os!

Vi arbejder hele tiden hen imod showcases og forestillinger. Indholdet på musicallinjen er meget bredt og stiller store krav til din disciplin og fleksibilitet.

Vi arbejder målrettet med stemmetræning, ensemblesang, dansetræning, koreografi, stagefight, repertoire og meget mere. Til gengæld for dit arbejde får du virkelig udvidet dine udtryksmuligheder, din karakter og din viden om musicalens verden.

Vi laver mange masterclasses i løbet af året og arbejder med, hvordan man på en glidende og naturlig måde kommer videre i en handling efter en sang eller et danseoptrin. Det er ikke nemt, men det er her, selve musicalgenren virkelig folder sig ud og lykkes. Med støtte fra Statens Kunstfond har vi med stor succes haft skuespiller Morten Hembo som gæstelærer på musicallinjen. Læs om projektet og Morten Hembo her.